2020-02-15 08:12:42• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Mondjon nemet, ha valamihez nincs kedve

Napi horoszkóp február 15-re 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Skorpióban járó Hold és a Jupiter fényszöget alkotnak egymással, emiatt erőteljes lelki megújulásban lehet része. Olyan hatások érhetik, amelyek az önismerete elmélyítésére késztetik.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Szerencsés napot jeleznek a bolygók, nyerhet valamit, vagy egyszerűen csak jókor lesz jó helyen, és így mutatkozik meg a Jupiter kedvező hatása. Mindenképp jó hangulatban telik ez a nap. Érdemes lenne kirándulni menni, de ha edzőterembe megy, az is jó program, csak mozogjon valamit.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Jó szándékkal közelít a többi ember felé, meleg, őszinte együttérzés árad most önből, és ez viszonzásra kerül a többiek részéről. Nemcsak jó tanácsokkal, hanem tettekkel is segít valakinek, talán egy jó barátjának, vagy egy távolabbi rokonnak.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold és a Neptunusz között kialakuló fényszög miatt a szokásosnál is érzékenyebb lesz. Ha a barátaival tölti az estét, nagyon átszellemült hangulatban lesznek, és ön remekül érzi magát ebben a légkörben.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Elég energetikusnak érezheti magát, de délutánra elege lesz belőle, hogy túl sok a program és a meghívás, aminek eleget kellene tennie. Mondjon nemet, ha valamihez nincs kedve, de ne sértse meg a másikat!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A bolygók mély beszélgetéseket jeleznek, és sikerül dűlőre jutnia egy fontos kérdésben. Ez annak is köszönhető, hogy most képes valóban meghallani, amit mond a párja, és el is gondolkodik a hallottakon.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az este meglehetősen nagy társaságban telik. Ha nincs komoly kapcsolata, most akár akadhat is egy jelentkező.. Az illető kissé rámenős, de ez is tetszik önnek, ahogy az is, hogy elhalmozza bókokkal, dicséretekkel.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Mars kritikus fokon áll. Figyeljen oda pénzére, nehogy elhagyja, meglopják, és ne is adjon kölcsön adjon senkinek, mert soha nem látja többé, sem az embert, sem a pénzét.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Olyan élményekben lesz ma része, amelyek elmélyítik és szélesíteni fogják önismeretét, kapcsolatai szorosabbá válnak. A felszínes dolgok egyáltalán nem érdeklik. Kerülje a felesleges vitát, zsörtölődést a párjával!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Nagy baráti beszélgetéseket jeleznek a bolygók, és önnek szüksége is van ezekre, hogy átértékelje az elmúlt időszak történéseit. Ha most bontakozik ki egy új szerelem az életében, az hamar elmélyül.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma délután szívesen visszavonul egy kicsit, az otthonában érzi a legjobban magát. Egy családi körben töltött este, egy finom vacsora – ebből tud a leginkább töltekezni!


Halak: II. 19. - III. 20.

Fizikai energiaszintje meglehetősen alacsony, a hátráló Merkúr lefogja önt. Vigyázzon magára, kerülje a fizikai megterhelést. A bolygók megfázásos panaszokat jeleznek, úgyhogy öltözzön melegen.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: